Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΚ: Ανήψια της Όλγας Τρέμη οι Κύπριοι της γιάφκας και κοντοχωριανοί του Σόμπολου (από τον Αστακό) οι ηγέτες της Σέχτας των Επαναστατών!

Τα γεγονότα τρέχουν, οι εξελίξεις είναι καυτές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού"οι νεαροί Κύπριοι φοιτητές που νοίκιασαν τις γιάφκες είναι ανίψια, από σώγαμπρο, της Όλγας Τρέμη.

Άλλες πληροφορίες θέλουν ηγετικά στελέχη της "Σέχτας των Επαναστατών", να είναι κοντοχωριανοί του Πάνου Σόμπολου από τονΑστακό Αιτωλοακαρνανίας. 

Μάλιστα πολλούς απ αυτούς είχε διορίσει ο Πάνος σε διάφορες υπηρεσίες, όπως είναι η δημοσιογραφία και άλλες κρατικές.

Οι κοντοχωριανοί του Πάνου Σόμπολου είναι οι λεγόμενοι "Αστακοί",λόγω καταγωγής, όπως λέγαμε παλιά για τους "Θεσπρωτούς".

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν εύκολα λόγω της γνωστής ιδιορυθμίας στην εκφορά του λόγου. 

Οι "Αστακοί" εκμεταλλεύτηκαν την γνωριμία τους με τον Πάνο Σόμπολο, για να μπαινοβγαίνουν στη ΓΑΔΑ. Κρατούσαν μάλιστα και το best seller βιβλίο του.

Στη ΓΑΔΑ μπαίνεις πιο εύκολα αν πεις Σόμπολος, παρά Παπουτσής. Τον τελευταίο τα λαγωνικά τον έχουν στη μπούκα, επειδή ήταν ντούρος αντιστασιακός στη δικτατορία, τοποθετώντας εκρηκτικούς μηχανισμούς στις καρδιές ωραίων γυναικών όπως η Συλβάνα Ράπτη και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Αλλά και η Σχέση των Κυπρίων φοιτητών με την Όλγα Τρέμη, κρύβει πολύ μυστήριο μια και η Όλγα είναι από τη φύση της πολύ σνομπ για να ασχολείται με παρακατιανούς Κύπριους που μυρίζουν άσχημα σαν Πακιστανοί στη Κουμουνδούρου.

Η Όλγα το τελευταίο διάστημα εμφανίζονταν συχνά στο Κολωνάκι με τους δύο Κύπριους φοιτητές-κάποιοι λέγανε ότι τους είχε υιοθετήσει μετά από προτροπή της φίλης της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. 

Αλλοι λένε πως πρόκειται για δύο ψηφοφόρους της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", τους οποίους έχει αναλάβει η Όλγα να εκπαιδεύσει επικοινωνιακά!

Αστείος τέλος είναι και ο ρόλος του Αντώνη Λιάρου, ο οποίος φοράει το κοστούμι του-από τη μέση και πάνω- για να δείχνει σοβαρός και κάθεται και λέει τέτοιες παπαριές.


http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου