Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο   Ένα απόρρητο έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (πρώην ΚΥΠ), μείζονος σημασίας όπως αποδεικνύεται για τα ζωτικά συμφέροντα  της Ελλάδος και των εν εξελίξει εθνικών θεμάτων της, το οποίο σήμερα  δυστυχώς αποτελεί  ανεξέλεκτο «όπλο» στα χέρια της Σκοπιανής προπαγάνδας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Greek American News Agency  και(μέρος της έρευνας) η εφημερίδα «ΑΞΙΑ» στο φύλλο της 3ης Μαϊου. Πρόκειται για έγγραφο του 1982 -εποχή που μεσουρανούσε το ΠΑΣΟΚ- το οποίο υπογράφει ανώτατος έλληνας εξιωματικός της υπηρεσίας εθνικής ασφαλείας του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και σήμερα κατέχουν οι Σκοπιανές μυστικές και διπλωματικές υπηρεσίες! Κρατικό  απόρρητο ελληνικό έγγραφο το οποίο σήμερα κυκλοφορεί «ελεύθερο» ακόμα και στο διαδίκτυο στα χέρια  θερμόαιμων εθνικιστών Σκοπιανών μαζί με άλλα επίσης σημαντικά έγγραφα,  χάρτες ελληνικούς κείμενα και βιβλία των δεκαετίων 1970 και 1980.  Ένα έγγραφο που αποδεικνύει ότι -και εδώ είναι το τεράστιο πολιτικό ζήτημα που αναφύεται με την σημερινή αποκάλυψη- ενώ υπήρχαν φωνές που έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου, προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας,  εν τούτοις κάποιοι κώφευαν μέχρι που το «ανύπαρκτο  πρόβλημα για την Ελλάδα» εκείνη την περίοδο, σήμερα έφτασε να αποτελεί ένα από τα κορυφαία εθνικά ζητήματα της χώρας. Στο σημερινό άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας, δείτε και διαβάστε: πώς η σκοπιανή προπαγάνδα, που εργάζεται με σχέδιο και στρατηγική,  ανύστακτα και πυρετωδώς από το 1950, όταν η Γιουγκοσλαβία του Τίτο -και το καθόλου τυχαίο μόφωμα των «Μακεδόνων» που δημιουργήθηκε με εντολή της Μόσχας και του Κρεμλίνου, αποβλέποντας στην έξοδο των κουμουνιστικών κρατών στο Αιγαίο δια της «Μεγάλης Μακεδονίας»-   ήταν ο προμαχώνας και το προπύργιο της επιβολής των κομουνιστικών επιδιώξεων  στα Βαλκάνια και την Ευρώπη, σήμερα δεκαετίες μετά, χρησιμοποιεί τα λάθη, την ανευθυνότητα και τις αβλεψίες  του παρελθόντος της χώρας μας. Διαβάστε επίσης πώς και με ποια εξωφρενικά ανιστόρητα «στοιχεία» οι Σκοπιανοί  κατηγορούν την Ελλάδα ότι «έκλεψε»  το εθνικό της σύμβολο-την Ελληνική σημαία δηλαδή- από την Ινδία! 
ΑΞΙΑ   ΣΕΛ1   ΣΕΛ21  ΣΕΛ48   ΣΕΛ49
ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ*
 Την ώρα που το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων ζει στον ρυθμό της έντονης και γεμάτης έντασης -μεταξύ του Πρωθυπουργού Γκρούεφσκι και του προέδρου Τσεβερνκόσφσκι- προεκλογικής περιόδου, την ίδια περίοδο μεταξύ Αθήνας, Νέας Υόρκης{ανεπίσημες συνομιλίες υπό τον Μάθιου Νίμιτσς} και Σκοπίων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, υπό το άγρυπνο και πιεστικό βλέμμα της Ουάσιγκτον μια έντονη διπλωματική δραστηριότητα για το θέμα της ονομασίας. Δραστηριότητα, η οποία αν και δεν αναμένεται να αποδώσει άμεσα καρπούς κάποιας τελικής συμφωνίας  λόγω της ρευστότητας και της πολιτικής αβεβαιότητας στη γειτονική χώρα, εντούτοις παρατηρείται κινητικότητα λόγω των διεργασιών και του αιτήματος των Σκοπίων για ένταξη τους στην Ε.Ε. -τον προσεχή Ιούλιο- αλλά και της εκκρεμότητας αντίστοιχου αιτήματος τους για την τελική ένταξη τους στην επικείμενη σύνοδο  του ΝΑΤΟ τον προσεχή Οκτώβριο. Αυτά λίγο-πολύ είναι γνωστά και τα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς η καθημερινή και τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Το όλο ζήτημα όμως με τις αλυτρωτικές βλέψεις των γειτόνων,  οι οποίες  επισημοποιούνται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο δια του Συντάγματος των Σκοπίων, εκτός από τις διεθνείς πολιτικές και διπλωματικές  διαστάσεις  έχει και άλλες σκοτεινές πλευρές όπως εν συνεχεία θα δούμε.
Εκείνο λοιπόν που δεν είναι γνωστό, είναι ότι αυτή η υπόθεση με την επιμονή -και των Αμερικανών- για την Συνταγματική ονομασία των Σκοπίων που σαφέστατα υποκρύπτει και τις παράπλευρες πολιτικές συνέπειες με τις αλυτρωτικές βλέψεις και -που όψιμα σήμερα και εντελώς καθυστερημένα διαβλέπουν και ομολογούν δημοσίως με άρθρα τους στο διεθνή τύπο πλέον ως ορατούς κινδύνους και οι πολιτικά υπεύθυνοι ταγοί της χώρας μας- έχει και άλλες πλευρές... Πλευρές πολύ σκοτεινές και επικίνδυνες, αν αναλογιστεί κανείς τις συνέπειες που εγκυμονούν για την χώρα μας μετά την σημερινή αποκάλυψη.
Τόσο σκοτεινές που αν δεν υπήρχαν τα τεκμήρια και τα σχετικά ντοκούμεντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, θα νόμιζε κανείς ότι τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα αποτελούν απλά άλλο ένα καλογραμμένο συνομωσιολογικό πολιτικό σενάριο. Ένα σενάριο που δυστυχώς προσλαμβάνει διαστάσεις κατασκοπικού θρίλερ από εκείνα που ξεπηδούν στην μεγάλη οθόνη την περίοδο του ψυχρού πολέμου μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας. Αν έστω και καθ'υπερβολή, και μόνο με υποψίες θα ήταν δυνατόν να αληθεύουν εικασίες ή ακόμα και υποψίες που έρχονται στο νου και ουδείς αποτολμά να διαγράψει ή να περιγράψει, έστω και αν είναι σε θέση να γνωρίζει κάποιες λεπτομέρειες(...), τότε πραγματικά τίθεται μείζον θέμα ύψιστης εθνικής ασφαλείας  για την χώρας μας...
Απόρρητο ελληνικό έγγραφο του 1982 του τοπικού κλιμακίου της ΕΥΠ στην περιοχή της ευρύτερης Μακεδονίας,  βρίσκεται εδώ και χρόνια στα χέρια των σκοπιανών μυστικών και διπλωματικών υπηρεσιών. Στο έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλου «6502/7-3042...» που φέρεται να βρίσκεται εκτεθειμένο και μάλιστα σε πολύ επικίνδυνα χέρια -για ευνόητους λόγους δεν αναφέρονται περισσότερα- και το οποίο κυκλοφορεί μέχρι και σε emails (!) μεταξύ Σκοπιανών,  ανώτατος έλληνας αξιωματικός της ΕΥΠ, αφού διαπιστώνει το πρόβλημα αλλά και τη χρήση του γλωσσικού ιδιώματος,   επισημαίνει -από τότε ήδη τον ορατό κίνδυνο- για τις (μέχρι τότε) διεκδικήσεις αλυτρωτικών διαθέσεων εκ μέρους των Σκοπιανών. Στο ίδιο απόρρητο έγγραφο ο αξιωματικός προχωρά σε μια σειρά προτάσεων για την  αντιμετώπιση του προβλήματος που ήδη από τα χρόνια εκείνα φαίνεται πως ήταν γνωστό σε στρατιωτικούς και πολιτικούς κύκλους. Ας μην ξεχνάμε ότι στο θέμα των αλυτρωτικών διαθέσεων των Σκοπιανών αναφέρεται από τα μέσα της δεκαετίας του 1950 ο πρώην υπουργός Νικόλαος Μάρτης ο οποίος ήταν από τους πρώτους πολιτικούς  που επεσήμανε το πρόβλημα  με δεκάδες εκδόσεις και επανεκδόσεις βιβλίων και συγγραμμάτων του, διαβλέποντας ήδη από τα χρόνια εκείνα τα σχέδια βαθύτερα σχέδια  των  πιθανών σκοπιανών διεκδικήσεων.  
Διεκδικήσεις που οραματίζονταν (και εξακολουθούν να το κάνουν και να δουλεύουν για αυτό) την αυτονόμηση της Μακεδονίας και του μορφώματος του Τίτο αλλά και όλων όσων εν συνεχεία  «έχουν γαλουχηθεί με την μακεδονική  μεγάλη ιδέα» και την επέκεινη «κουλτούρα» που εν τω μεταξύ διαμορφώθηκε στο πέρασμα των χρόνων από το 1949 μέχρι τις μέρες μας.  Στο απόρρητο έγγραφο το οποίο και παρατίθεται αυτούσιο παρακάτω, ο ανώτατος αξιωματικός, αφού διαπιστώνει το πρόβλημα προχωρά  σε μια σειρά από εισηγήσεις (δεν εξετάζεται αν είναι σωστές ή όχι - οι απόψεις διαφέρουν ως προς την ουσία των προτάσεων) για την αντιμετώπιση που τότε απλά φάνταζε ως απλό ακίνδυνο ενδεχόμενο, σήμερα όμως αποτελεί μια σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουμε ως έθνος. Ένα απόρρητο έγγραφο που ήδη βρίσκεται στα χέρια των Σκοπιανών και αποτελεί-μαζί με άλλα παρόμοια- μέρος της επιχειρηματολογίας τους στο εξωτερικό  για τα «δίκαια» των θέσεων τους, αλλά και της σκληρής  προπαγάνδας εναντίον της Ελλάδας.
Ως συντάκτης του απόρρητου εγγραφού που αποκαλύψε η «Αξία» και το Greek American News Agency φέρεται, ο αντ/γος Δημ. Καπελάρης που εκείνη την περίοδο προφανώς ήταν ο αρχηγός του τοπικού κλιμακίκου της ΕΥΠ. Το ίδιο πρόσωπο σύμφωνα με τα γενικά αρχεία του υπουργείου δημοσίας τάξεως διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως από τις 21 Αυγούστου 1991 έως και τις 13 Οκτωβρίου 1993 περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη.  Το επίμαχρο έγγραφο, άγνωστο το γιατί, φέρει επίσης την ιδιόχειρη χειρόγραφη έγγραφη ένδειξη -προφανώς του συντάκτη- τη λέξη ΠΑΣΟΚ. 
Διευκρίνηση: Πριν παραθέσουμε το εν λόγω κείμενο και επειδή όψιμα μπορεί να κατηγορηθούμε, για διαρροή εθνικού απόρρητου εγγράφου σπεύδουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι αυτό που με πλήρη συναίσθηση επιχειρούμε, είναι απλά να εκπέμψουμε σήμα κινδύνου και αφύπνισης στις ελληνικές αρμόδιες υπηρεσίες και όχι σε άλλη μια δημοσιογραφική αποκάλυψη που ενδεχομένως θα εξέθεται την χώρα, αν ήδη δεν βρίσκοταν στα χέρια των σκοπιανών εδώ και μια δεκαετία!     
ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
Α π ό ρ ρ η τ ο
Ελληνική Δημοκρατία
Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως
Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας
........
Αριθ.Πρωτ. 6502/7-3042...
Αθήνα 16 Φεβρουαρίου 1982
(....) 7 ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
α. Οι ενέργειες των Σκοπιανών για αυτονόμηση της Μακεδονίας μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά κυρίως με την εξάλειψη της χρήσης του ιδιώματος στις παραμεθόριες περιοχές. Η άποψη αυτή στηρίζεται στις διαπιστώσεις ότι και άλλες περιοχές, οι οποίες παλαιότερα αποτελούσαν επίκεντρο του «Μακεδονικού», όπως η Καστοριά, δεν βάλλονται από την σκοπιανή προπαγάνδα, γιατί εκεί έχει εξαληφθεί σχεδόν η χρήση του γλωσσικού ιδιώματος.
β. Το στοιχείο αυτό και μόνο θα ήταν αρκετό να αποκλείσει οποιαδήποτε σκέψη επαναπατρισμού των Π/Π (πολιτών προσφύγων) που είναι εγκαταστημένοι στην Γ/βία, οι οποίοι έχουν γαλουχηθεί με την «Μακεδονική Ιδέα», την «μακεδονική γλώσσα» και κουλτούρα, ανεξάρτητα με την συμμετοχή τους ή όχι στις αυτονομιστικές οργανώσεις ΕΝΟΦ, ΝΟΦ και ενέργειες απόσπασης ελληνικών εδαφών κατά την περίοδο 1946-1949.
γ. Πρός τούτο επιβάλλεται:
1. Η δημιουργία ειδικού κρατικού φορέα, εξαρτουμένου από τις Νομαρχίες της παραμεθορίου περιοχής, πλαισιωμένου από κατάλληλο και ειδικώς εκπαιδευθέν στο θέμα «Επιβουλή κατά τυης Μακεδονίας» προσωπικό, ο οποίος φορέας να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το θέμα αυτό, με εποπτεία του ΥΠΕΞ και να συνεργάζεται στενά, αλλά αφανώς, με τις αρχές Ασφαλείας, καθώς και με όλες λοιπές δημόσιες υπηρεσίες (Εφορία, Σχολεία, Στρατό, Εκκλησία κλπ).
2. Στις δημόσιες υπηρεσίες και κυρίως στα εκπαιδευτικά ιδρύματα να υπηρετεί υπαλληλικό προσωπικό, το οποίο να αγνοεί το τοπικό ιδίωμα.
3. Η καθιέρωση ειδικών διαφωτιστικών σεμιναρίων για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και τους κληρικούς που υπηρετούν στην ευαίσθητη περιοχή της Μακεδονίας.
4. Η καθιέρωση κινήτρων για την υποχρεωτική παραμονή όλων των Δημοσίων και λοιπών υπαλλήλων στις έδρες των υπηρεσιών τους (π.χ. καταβολή ενοικίου, επίδομα κλπ).
5. Δημιουργία Πολιτιστικών  Συλλόγων, όπως ο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» Φλωρίνης και οικονομική ενίσχυση αυτών για την πραγματοποίηση  εκδηλώσεων και την έκδοση βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών κλπ. τα οποία να αποστέλλονται ακολούθως στους ομογενείς του εξωτερικού, που κατάγονται από τις περιφέρειες των αποστολέων για την τόνωση του εθνικού φρονήματος και την θωράκιση τους έναντι της ανθελληνικής προπαγάνδας που ασκείται από τις Σ/Μ (Σλαβομακεδονικές) οργανώσεις.
6. Παρεμβολή διαφόρων εμποδίων  (μη αναγνώριση πτυχίων,αναβολή στράτευσης κλπ.) στους προτιθέμενους να φοιτήσουν στα Σκόπια Έλληνες.
7. Επισήμανση σε κάθε χωριό των ατόμων που λόγω των συγγενικών τους δεσμών και της προσωπικότητάς τους επηρεάζουν ευρύ κύκλο συγχωριανών τους και η με κάθε τρόπο (έστω και έναντι χρηματικής αμοιβής) προσέγγιση αυτών και χρησιμοποίησή τους κατάλληλα, ώστε να γίνουν φορείς καταπολεμήσεως της χρήσεως του ιδιώματος στο κύκλο τους.
Προς την κατεύθυνση αυτή θετικό και αποτελεσματικό ρόλο μπορούν να παίξουν οι νεολαίες των Κομμάτων, κατά την κρίση και με συντονισμό της Κυβέρνησης, αφού επέλθει επ'αυτού διακομματική συμφωνία.
8. Πρόσληψη στις ένοπλες δυνάμεις, Σώματα ασφαλείας, στο Δημίσο και στους οργανισμούς υπαλλήλων καταγωμένων από την περιοχή Φλωρίνης, κατ'εξαίρεση, και τοποθέστησή τους υποχρεωτικά σε άλλες περιοχές της χώρας.
9. Η ενθάρρυνση εκ μέρους της ηγεσίας του Στρατεύματος  σύναψη γνωριμιών και γάμων στρατιωτικών, που υπηρετούν εκεί και κατάγονται εκτός Ελλάδος, με γυναίκες που ομιλούν το ιδίωμα. (....)
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΕΛΑΡΗΣ ΑΝΤ/ΓΟΣ. 
*Το κείμενο του εγγράφου  αποδίδεται όπως ακριβώς υπάρχει στο πρωτότυπο  έγγραφο.
Πέραν απο την ουσία των όσων διαπιστώνονται στο έγγραφο και των «λεπτών» χειρισμών μέσω των εισηγήσεων που προτείνει τότε ο αντιστράτηγος  Δ. Καπελάρης, {μια μεγάλη συζήτηση και αντικείμενο  σίγουρα μιας άλλης έρευνας που θέτει μια σειρά από καυτά ερωτηματικά για την πολιτική ευθύνη -της τότε αλλά και των μετέπειτα πολιτικών  ηγεσιών-  όχι μόνο στην εν λόγω υπηρεσία αλλά ακόμα υψηλότερα στην κλίμακα της πολιτικής ιεραρχίας, μια και όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τα ζητήματα αυτά μέχρι και επί κυβερνήσεων Κώστα Σημίτη ίσως και εντεύθεν η ΕΥΠ(ΚΥΠ)υπαγόταν απευθείας στον Πρωθυπουργό...} το συγκεκριμένο έγγραφο εγείρει μια σειρά από καυτά και αναπάντητα σημαντικά ερωτήματα.
ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι εύλογο, λοιπόν, να διερωτάται κάποιος πολίτης που εμπιστεύεται τις αρχές ασφαλείας της χώρα μας τι μέτρα ελήφθησαν και λαμβάνονται αφ' ης στιγμής υπεβλήθη το εν λόγω έγγραφο (και υποβάλλονται παρόμοια σημαντικά άκρως απόρρητα έγγραφα και εκθέσεις) προς τις αρμόδιες υπηρεσίες; Ποια ήταν η τύχη τους όχι μόνο στην κλίμακα της ιεραρχίας στο ίδιο το υπουργείο δημοσίας τάξης, αλλά και αν έφταναν ποτέ στο καθύλην αρμόδιο υπουργείο εξωτερικών και στην αρμόδια διεύθυνση του ΥΠΕΞ; Το συγκεκριμένο έγγραφο με την διαβάθμιση απόρρητο, όπως και άλλα παρόμοια, που απλά έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου και το οποίο υπάρχει στα αρχεία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είναι άξιο πραγματικής απορίας πώς βρίσκεται σήμερα  στα χέρια των Σκοπιανών; Το γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη σημασία στην σημερινή αποκάλυψη είναι ότι σήμερα το συγκεκριμένο έγγραφο  περιφέρεται -μαζί με άλλα επίσης μείζονος σημασίας έγγραφα  (και το τονίζουμε αυτό)-ως  όπλο της επιχειρηματολογίας εναντίον της Ελλάδας! Αξίζει δε να τονιστεί ότι σχεδόν όλες οι σκοπιανές οργανώσεις σε Αυστραλία και Αμερική σε επίπεδο ηγεσιών κατέχουν μια σειρά από τέτοια έγγραφα και υλικό με λάθη του παρελθόντος εκ μέρους της Ελλάδας {είτε μιλάμε για ιδιώτες είτε για το ίδιο το κράτος}. Σε ό,τι αφορά την ουσία των προτάσεων εκεί μάλλον δεν πρέπει να γίνει κάποια ανάλυση αφού εκ της σημερινής καταστάσεως και του αποτελέσματος που σήμερα αντιμετωπίζουμε ως χώρα, προκύπτει αν οι ανησυχίες και οι προτάσεις του αντιστράτηγου Δημήτρη Καπελάρη, έτυχαν της ανάλογης  προσοχής των αρμοδίων σε  πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο.  Το μείζον θέμα όμως -και ειδικά την κρίσημη  περίοδο που διανύουμε - είναι  ποιοι είχαν ή έχουν πρόσβαση σε τέτοιου είδους σημαντικές κρατικές  βάσεις δεδομένων;
Το έγγραφο που στους σκοπιανούς κύκλους κυκλοφορεί με γενικό τίτλο «The Greek security services and the Macedonians» είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά και ήδη υπάρχει και σε αμερικανικά χέρια (sic), αφού εκεί που βρίσκεται πλέον είναι δυνατόν να το πάρει ο οποιοσδήποτε(!!!). Μπορεί να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε! Σε αυτή την «πηγή» θα βρεί πολλούς «θησαυρούς» μαζί με άλλα ύψιστης εθνικής ασφαλείας για τη χώρα μας κείμενα και έγγραφα. Απόρρητα, και άκρως απόρρητα, τα οποία μάλιστα με ένα «κλικ» ίσως και να μπορεί κάποιος να αγοράσει! Για ευνόητους λόγους, όπως προαναφέραμε, δεν αναφέρονται περισσότερα για την προέλευση και τη βάση δεδομένων του συγκεκριμένου εγγράφου...  Ωστόσο, η συγκεκριμένη βάση δεδομένων -πέρα από το εν λόγω ντοκουμέντο-, περιλαμβάνει και άλλα «τεκμήρια» στην φαρέτρα της πολιτικής και ιστορικής επιχειρηματολογίας των Σκοπιανών, βασιζόμενης σε τραγικά λάθη του δικού μας παρελθόντος...  
Η σημερινή αποκάλυψη πέραν του γεγονότος ότι κρούει τον κώδωνα -ίσως όχι μόνο του κινδύνου- στις υπηρεσίες μας -μυστικές και φανερές- θέτει και μια σειρά άλλων ζητημάτων εσωτερικής ασφαλείας της χώρας μας. Θέματα που εκτ ων πραγμάτων αναφύονται και οι αρμόδιοι θα πρέπει να διερευνήσουν με κάθε λεπτομέρερια ώστε να φτάσουν σε εκείνους (που σκόπιμα ή όχι δεν είναι του παρόντος) που ευθύνονται και να αποδοθούν ευθύνες για αυτή την «διαρροή». Διαρροή ενός εγγράφου που δημοσιογραφικά είναι μια ακόμα αποκάλυψη που στόχο έχει αν αφυπνίσει τους αρμόδιους και να προστατέψει την δημοκρατία μας{η δημοσίευση είναι η ψυχή της δημοκρατίας} αλλά εθνικά μας αφήνει εκτεθειμένους...    Μια αποκάλυψη, η οποία ορθώς εγείρει θέμα για τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, αφού κατά «λάθος» ή με σκοπιμότητα έχουν διαρρεύσει τόσο σημαντικά έγγραφα σε  χέρια ξένων που στο τέλος αποδεικνύονται εθνικά επιζήμια για τη χώρα μας, θέτοντας παράλληλα και μείζον θέμα ηθικής  τάξεως και εθνικής ασφαλείας. Διότι λογικά όχι μόνο θα πρέπει να αναζητηθούν οι υπαίτιοι της «διαρροής» αλλά και να αποδοθούν ευθύνες, ακόμα και αν κάποιοι είναι δυνατόν να υποστήριξουν ότι το αδίκημα έχει παραγραφεί. Το θέμα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή προσλαμβάνει και άλλες διαστάσεις, μιας και ανάλογης σημασίας έγγραφα -που μυστηριωδώς κατέχουν κάποιοι  εκθέτοντας την χώρα μας σε μεγάλους κινδύνους- με συνοδευτικά σχόλια  και επισημάνσεις Aμερικανών και Σκοπιανών, δεν αποτελούν μόνο όπλο στα χέρια των Σκοπιανών, αλλά παράλληλα ενισύχουν την αμερικανική εμμονή και επιμονή υπέρ των δήθεν αδικημένων γειτόνων μας. Σκοπιανοί, οι οποίοι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ φέρονται, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές να έχουν και άλλα τέτοια παρόμοια  ελληνικά έγγραφα, ενώ δείχνουν αποφασιμένοι να φτάσουν στα άκρα την υπόθεση αυτή έστω και αν διακινδυνεύουν για την χώρα τους ακόμα και σενάρια αποσταθεροποιήσης...
Σενάρια, όπως αυτά που ακούγονται σε διάφορους ακραίους και εθνικιστικούς  κύκλους θερμόαιμων με αλυτρωτικές διαθέσεις έναντι της Ελλάδας. Η αποκάλυψη αυτή θα πρέπει να περάσει στο μικροσόπιο της έρευνας των αρμοδίων αρχών σε κάθε επίπεδο ειδικά μάλιστα  την περίοδο αυτή όπου οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου ανασυντάσσονται και ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους στην περιοχή σε πλήρη συνεννόηση με τους Αλβανούς των Σκοπίων αλλά και -και αυτό το επισημαίνουμε- με ακραίους ανεξέλεκτους εθνικιστούς κύκλους που δρουν ανενόχλητοι στην ευρύτερη περιοχή...Με ότι αυτό συνεπάγεται και υποννοεί...   
Πηγές μας από τα Σκόπια, ανέφερουν ότι πολύ σύντομα θα δούμε αυτά που σήμερα αποκαλύπτει το Greek American News Agency, να κάνουν την εμφάνιση τους και ως επίσημη επιχειρηματολογία των Σκοπιανών.  Όταν οι εκλογές στη γειτονική χώρα θα έχουν τελειώσει, και το παιχνίδι της εθνικιστικής υστερίας των γειτόνων που έχουν γαλουχηθεί με αυτές ιδέες και αυτά τα «τεκμήρια» τότε θα δούμε να περιφέρονται και ως επίσημα  «Τεκμήρια» και «στοιχεία» στην διπλωματική φαρέτρα των Σκοπίων  τα  λάθη του παρελθόντος μας, τα οποία σήμερα δυστυχώς πληρώνουμε πολύ ακριβά ως χώρα και ως έθνος...
Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Το εξωφρενικότερο όλων είναι ένα κείμενο που κατηγορεί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, σχόλια και φωτογραφίες κατηγορώντας  την Ελλάδα ότι έκλεψε από την Ινδία και μάλιστα από μια ναυτική εταιρία  το εθνικό της σύμβολο! Αξίζει  να διαβάστε το σχετικό "όπλο" της σκοπιανής προπαγάνδας που σε λίγο θα αρχίσει να κάνει την εμφάνιστη του στον Σκοπιανό Τύπο αλλά και στο διαδίκτυο.   Διαβάστε  και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας.
Άλλα πέντε εξίσου σημαντικά σε περιεχόμενο σκαναρισμένα (όπως αντίστοιχα υπήρχε σκαναρισμένο σε μηχανήματα νέας τεχνολογίας και το εν λόγω απόρρητο κρατικό έγγραφο)  ελληνικά έγγραφα, χάρτες, βιβλία και Ελληνικά κείμενα, περιφέρονται ως  όπλο προπαγάνδας και τα οποία περιλαμβάνονται σε κρατικούς πολιτικούς και διπλωματικούς  φακέλους των Σκοπίων.
Στο πόλεμο της προπαγάνδας εναντίον της Ελλάδας έχουν επιστρατευτεί μια σειρά από δικά μας λάθη  του παρελθόντος, τα οποία αντλούνται ακόμα και σχολικά βιβλία και εγκυκλοπαίδιες όπως η «ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ» (τόμος 3, σελ 63) όπου τα Σκόπια αναφέρονται ως  «Μακεδονία», ενώ μεταξύ των άλλων γλωσσών που αναγράφονται ως επίσημη γλώσσα αναφέρεται και η μακεδονική! Προσέχτε τα συνοδευτικά σχόλια.  
Αντίστοιχα στα επιχείρηματα των Σκοπιανών θα βρεί κάποιος ενδεικτικά και την έκδοση του γεωγραφικού άτλαντα (τεύχος Νο2 του Αλεξίου 1977) όπου τα Σκόπια γεωγραφικά προσδιορίζονται επίσης ως Μακεδονία! Το ίδιο λάθος που σήμερα επιστρατεύουν οι σκοπιανοί βρίσκουμε και στην Γεωγραφία της β γυμνασίου του 1977 του οργανισμού εκδόσεων διδακτικών βιβλίων όπου σε εσωτερικό χάρτη τα Σκόπια αναφέρονται ως Μακεδονία! Ιδού το σχετικό ντοκουμέντοπου οι Σκοπιανοί χρησιμοποιούν ως ιστορικό  «τεκμήριο»
Στην σκοπιανή προπαγάνδα περιλαμβάνονται μια σειρά από χάρτες με πιο γνωστό αυτό  που  αποκαλύψαμε προ ημερών και δείχνει  τις αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπιανών. Στους χάρτες που διακινούν όπως θα δείτε υπάρχουν και μια σειρά  επίσημοι ελληνικοί χάρτες του παρελθοντος με τα ίδια επαναλαμβανόμενα λάθη του παρελθόντος μας... Ιδού το σχετικό ντοκουμέντο! 
ΤΟ  ΙΣΤΟΡΙΚΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ!
Ένα ακόμα συγκλονιστικό  «τεκμήριο» δυστυχώς ελληνικής προελεύσεως από έλληνα καθηγητή στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και το οποίο σήμερα βρίσκεται σε κάθε σπίτι της πολιτικής και φιλοσοφικής  ελίτ  των Σκοπίων αλλά και στα χέρια των σκοπιανών διπλωματών,  με το οποίο φαίνεται να  γαλουχήθηκαν τουλάχιστον οι τελευταίες  γενιές είναι και το βιβλίο του Γεώργιου Νακραντζά {για τον οποίο γράψαμε και αποκαλύψαμε προ ημερών}  από το πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης(!) των εκδόσεων  ΜΠΑΤΑΒΙΑ(θυμηθείτε τις συγκεκριμένες εκδόσεις την δεκαετία του 1980)...
Από την εισαγωγή του συγγραφέα, που αποτελεί ένα εύκολο και ασφαλές  λογίδριο, υποτίθεται εναντίον του ελληνικού  εθνικισμού,   εύκολα καταλαβαίνει κάποιος τους στόχους και τις βαθύτερες σκοπιμότητες της έκδοσης, η οποία  βρίσκεται ήδη στην 3η έκδοση του με 3.000 αντίτυπα στην Ελλάδα. Στο βιβλίο δεν αμφισβητείται μόνο η Ελληνικότητα της  Μακεδονίας (γεωγραφικά και ιστορικά) αλλά αντίστοιχα και της Θράκης!  Επί πλέον από τον συγκεριμένο συγγραφέα τίθεται θέμα καθαρότητας της εθνικής μας ταυτότητας, ενώ προχωρώντας περισσότερο στην «ιστορική» ανάλυση του, αφού  αμφισβητεί το αξίωμα περί έθνους{μια φυλή, μια θρησκεία, ένα έθνος} θέτει ανοιχτά θέμα και για   τις ρίζες των σύγχρονων Ελλήνων, τις οποίες επιχειρεί να αποκόψει  από εκείνες των ιστορικών προγόνων  μας  της αρχαίας Ελλάδας.     
Στο βιβλίο αναφέρονται επιλεγμένα και αποσπασματικά  ιστορικά στοιχεία από το 800 π.χ., και εξετάζονται όλα τα ιστορικά  γεγονότα  γύρω από την Θράκη και την Μακεδονία, κάτω από καθαρά μονομερείς ιστορικές πηγές αριστερής προελεύσεως   φτάνοντας μέχρι και τις αρχές του 20ου αιώνα. Προσεγγίζει το θέμα της Μακεδονίας και της Θράκης  με αυστηρά επιλεγμένα και αποσπασματικά  «στοιχεία» ειδικά για την Μακεδονία και την Θράκη,  για τον Μακεδονικό αγώνα με αλληλογραφία εκείνης της ιστορικής περιόδου. Μια ματιά στην βιβλιογραφία και τις πηγές  του συγγραφέα {στην πλειοψηφία τους  ακραίας  αριστερής προελεύσεως, βουλγαρικών,  και σκοπιανών εθνικιστών} αρκεί για να δείξει πολλά(...) αλλά και γιατί οι σκοπιανοί  το έχουν ως ευαγγέλιο!  
Τα όσα αναφέρονται είναι εκπλητικά.  Αξίζει το κόπο  όχι απλά να το διαβάσετε αλλά το μελετήσετε και να απαντηθεί σημείο προς σημείο, σελίδα προς σελίδα. Ιδού το σχετικό ντοκουμέντο!
ΑΞΙΑ   ΣΕΛ1   ΣΕΛ21  ΣΕΛ48   ΣΕΛ49

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου