Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Της ευχόμαστε καλή διαδρομή!

Μια καινούργια εφημερίδα με το όνομα «Δημοκρατία» ξεκινάει το ταξίδι της από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου. Εκδότης αυτής της προσπάθειας, που έρχεται σε μια περίοδο κρίσιμη τόσο για τη χώρα όσο και για τον Τύπο, ο κ. Γιάννης Φιλιππάκης (γνωστός από το επιτυχημένο δημιούργημά του τη «Δάφνη Επικοινωνίες», αλλά και το, επίσης, πετυχημένο πέρασμά του από τις εφημερίδες «Espresso» και «Ισοτιμία») και διευθυντής ο κ. Χρήστος Μουλίνος, ο οποίος είχε περάσει από διευθυντικές θέσεις του «Ελεύθερου Τύπου», όταν επί αείμνηστου Άρη Βουδούρη σάρωνε κυριολεκτικά τις κυκλοφορίες.
Η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, αλλά η απεργία της ΕΣΗΕΑ ανέβαλλε κατά ένα εικοσιτετράωρο την έκδοση. «Κάθε εμπόδιο για καλό» λένε οι συντελεστές του φύλλου.
Τι θα πρεσβεύει, όμως, η «Δημοκρατία»;  Στόχος της είναι να αγκαλιάσει όλη την κεντροδεξιά παράταξη. Θα στηρίζει όμως (με κριτική άποψη εννοείται) και με το χέρι στην καρδιά τον εκάστοτε ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας!
Επιπλέον, η εφημερίδα θα είναι δυναμική, με καυτά ρεπορτάζ και κοντά στον πολίτη, όχι μόνο της Αθήνας, αλλά και της Περιφέρειας.
Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, λοιπόν, η «Δημοκρατία» ανοίγει τα πανιά της. Ευχή τόσο για τη Δημοκρατία όσο και για την Ελλάδα, να είναι καλοτάξιδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου