Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Απειλεί με απώλεια της Θράκης ο Κακλαμάνης;


  • Δύο άνθρωποι, ένα μήνυμα: Αφελληνισμός
  • Γιώργος Παπανδρέου και Απόστολος Κακλαμάνης χορεύουν στον ρυθμό του αφελληνισμού της Ελλάδας

Σε διεθνή ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στις 1/12/10 στον οργανισμό OSCE (Organization for Security and Co-operation in Europe) στην πόλη Astana του Καζακστάν, όλοι μας γίναμε μάρτυρες αυτού του οποίου ο πρωθυπουργός της Ελλάδας προσπαθεί επί ματαίω να αποκρύψει. Όλοι μας είδαμε τον πρωθυπουργό της χώρας να παραβρίσκεται στη διεθνή αυτή διάσκεψη υπό την ιδιότητα του πρωθυπουργού της Τροϊκανής Ελλάδας!
Ναι, η αναφορά γίνεται στην επαίσχυντη εμφάνιση του κυρίου Παπανδρέου, στην οποία η ταμπελίτσα που βρισκόταν μπροστά του πρόδιδε το γεγονός, την σκληρή πραγματικότητα που με νύχια και δόντια προσπαθεί ο βραβευμένος σκεπτόμενος Παπανδρέου να μας αποκρύψει. Το όνομα της χώρας μας είναι πλέον Troika – Greece και θα πρέπει να είμαστε (επί του παρόντος χρόνου) και ευχαριστημένοι.
Γιατί; Επειδή ίσως θα έπρεπε να αναλογισθούμε πως θα μας φαινόταν στο ίδιο ταμπελάκι ανέγραφε Turkey – Greece! Δεδομένης και της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου τον επερχόμενο Ιανουάριο στην Τουρκία, για να παρευρεθεί σε ενημέρωση των Τούρκων πρέσβεων…, μάλλον όλα τα σενάρια γίνονται πιθανά. Αφού η χώρα έχει αλλάξει όνομα γιατί να μην αλλάξει (στο όνομα της αλληλοκατανόησης) και… πολίτευμα, γιατί να μην διοικείται από μία διαρχία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας…; Στο πνεύμα του κοσμοπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης, πρέσβης των οποίων είναι ο κύριος Παπανδρέου, γιατί να μην συμβεί και αυτό;
Σας φαίνεται απίθανο; Ίσως και να μην είναι τόσο απίθανο εάν γνωρίσετε και τις απόψεις του κυρίου Απόστολου Κακλαμάνη (ο οποίος γλίτωσε για δεύτερη φορά το λιντσάρισμα πριν 3 ημέρες) τις οποίες εξέθεσε σε εκδήλωση του περιοδικού «Άρδην». Ο τέως πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Νεοθωμανισμός και Ελληνική Θράκη» που οργάνωσαν η εφημερίδα "Άρδην-Ρήξη", προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και δέχτηκε άμεσα τις αντιδράσεις των παρευρισκομένων Ελλήνων με την απάντηση που έδωσε σε ερώτημα που του απεύθυναν . Ο κύριος Κακλαμάνης αναφέρεται πως είπε πως «Για να μην χαθεί η Θράκη θα πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά οι Έλληνες χριστιανοί»!!!
Τι εννοούσε όμως, με αυτή του την απάντηση – δήλωση ο κύριος Κακλαμάνης; Πώς συμπεριφέρονται οι Έλληνες χριστιανοί κύριε Κακλαμάνη; Μπορείτε να μας το εξηγήσετε ή θα πρέπει να σας εγκαλέσει κάποιος έγκριτος νομικός, κάποιος δημοσιογράφος ή κάποιος αρχηγός κόμματος για να τοποθετηθείτε πληρέστερα και να εξηγήσετε επακριβώς αυτό το οποίο δηλώσατε; Τι στάση πρέπει να έχουν οι Έλληνες χριστιανοί, κύριε Κακλαμάνη; Ή μήπως σας έχει επηρεάσει η γεροντική άνοια; Εκτός και αν λειτουργείτε υπό το καθεστώς της πολιτικής ατιμωρησίας που έχετε επιβάλει στην χώρα… Οφείλετε κύριε Κακλαμάνη να προσδιορίσετε επακριβώς ποια στάση υπονοείτε ότι έχουν οι Έλληνες χριστιανοί της Θράκης και ποια στάση (σύμφωνα με την εγκεφαλική σας δραστηριότητα) θα πρέπει να αποκτήσουν, για να… μην χαθεί η Θράκη!!!
Σαφέστατα, ο κύριος Κακλαμάνης τελεί υπό σοβαρή εγκεφαλική δυσλειτουργία ή γνωρίζει κάτι που έχει συμφωνηθεί και έχει προγραμματισθεί (ή έχει δρομολογηθεί) και θέτει όρους προς τους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να μην χαθεί η Θράκη!!!
Κατά τον κύριο Κακλαμάνη, λοιπόν, η Θράκη κινδυνεύει να χαθεί από τους Θρακιώτες. Και αν χαθεί, ποιος θα την πάρει κύριε πρώην αντιπρόεδρε της Βουλής; Και γιατί να χαθεί; Μπορείτε να φωτίσετε τα δικά μας νοητικά σκοτάδια και να μας κάνετε γνώστες ή συνοδοιπόρους του πολιτικού σας οράματος (ή έργου);
Με την δήλωσή του αυτή ο κύριος Κακλαμάνης πρέπει να θεωρεί εαυτόν πολύ τυχερό που μπόρεσε και διέφυγε ζωντανός από την εκδήλωση του περιοδικού «Άρδην». Θα πρέπει να θυμάται πως «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Και το γνωμικό έχει διπλή μετάφραση. Πρώτον αφορά τον ίδιο, που γλίτωσε για δεύτερη φορά το λιντσάρισμα (αυτή τη φορά δεν διέφυγε σε τουαλέτα για να γλιτώσει) και δεύτερον, δε νομίζω πως με αυτού του είδους τις πολιτικές του τοποθετήσεις – απόψεις, θα μπορέσει να διαφύγει την τρίτη φορά που θα βρεθεί ενώπιον των ευθυνών εκείνων που ο ίδιος λέει ή πράττει…


http://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου