Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Η Ντόρα χαρακτήρισε την επανάσταση του 1821 "ένοπλη σύγκρουση"!!!

Σε εκδήλωση του τουρκικού Ινστιτούτου Bab-I-Ali στην Κωνσταντινούπολη με θέμα "Ένα κοινό όραμα για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων" η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος(;)!

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη , Πρόεδρος του νέου ελληνικού κόμματος ΔΗΣΥ,
υπήρξε η κύρια ομιλήτρια σε εκδήλωση του τουρκικού Ινστιτούτου Bab-I-Ali στη Κωνσταντινούπολη με θέμα "Ένα κοινό όραμα για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων". Μεταξύ των άλλων που είπε ήταν και αυτό το αμίμητο!
"Τα πρώτα χρόνια της συνύπαρξής μας (σ.σ. Ελλήνων και Τούρκων) μπορούν να θεωρηθούν ως η χιλιετία συγκρούσεων. Αυτό βέβαια, εξηγείται δεδομένων των πολλών ενόπλων συγκρούσεων που συνέβησαν ιδιαίτερα μεταξύ του 1071 και του
1453 και το 1821" !
Ώστε έτσι κ. Ντόρα ο κατακτητικός πόλεμος των Οθωμανών είναι το ίδιο με τον απελευθερωτικό αγώνα των προγόνων το 1821! Και θέλετε μετά να σας εμπιστευτούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες για να τους κυβερνήσετε;
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Υ.Σ. ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
Επί τη ευκαιρία των εορτών εκτός από φθηνά κινητά σε όσους γράφονται μέλη του κόμματός σας, καλό είναι να μοιράζετε καμιά σακούλα με τρόφιμα κλπ, φαγώσιμα ή και κατεψυγμένη γαλοπούλα ακόμη, όπως κάνει και ο Καρατζαφέρης.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου