Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Βουλιάζει και ετοιμάζει απόδραση...

Όλες οι δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του το Μ.Μαξίμου δείχνουν πως το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί μεγάλη φθορά σε όλες τις περιφέρειες και στους δήμους της χώρας... Ο Γ.Παπανδρέου σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει την απόδρασή του μέσω των πρόωρων εκλογών,οι οποίες θα σφραγίσουν και την πτώχευση της χώρας μας.
Ο πρωθυπουργός θα επικαλεστεί "πως έλαβε το μήνυμα" και πως "ζητά ανανέωση της λαϊκής εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του". Όπως όλα δείχνουν, η χώρα πέρα από οικονομική αστάθεια θα περάσει και περίοδο πολιτικής αστάθειας. Το πιο πιθανό σενάριο, είναι η συγκυβέρνηση. 
Η ΝΔ τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως "δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μετάσχει σε κάτι τέτοιο" καθώς ο "κ.Παπανδρέου ψάχνει για συνενόχους για την πτώχευση"
Από χθες πολλοί στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού,μέσω δημόσιων τοποθετήσεών τους έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν επιχειρήματα της επομένως της προκύρηξης των εκλογών. 
"Δεν ευθύνεται ο πρωθυπουργός για αυτή την κατάσταση" λένε στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, με τον κ.Χυτήρη να υπογραμμίζει πως "όλοι ευθύνονται για την πτώχευση αλλά την πληρώνει ο Παπανδρέου..."
http://e-parembasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου