Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Αφιερωμένο σε όλους τους νεοεποχήτες που στήριξαν τις ισλαμικές εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Το άρθρο δεν είναι καινούργιο ούτε αφορά την θλιβερή επικαιρότητα της Ελλάδας ,ωστόσο αναδεικνυει το πως αντιλαμβάνονται οι μουσουλμάνοι την θρησκευτική ελευθερία. Θα ήθελαν άραγε οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι της Αθήνας ,να χρησιμοποιούσαμε σήμερα το ισλαμικό "σαβουάρ βίβρ" την ώρα που ξεχύθηκαν οργανωμένοι σε.....
δρόμους και πλατείες για να προσευχηθούν ,διακόπτοντας την κυκλοφορία; Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν βγαίνοντας στο αεροδρόμιο της Τζέντα στην Σαουδική Αραβία μαζί με άλλους δέκα Χριστιανούς βάζατε έναν Ορθόδοξο Ιερέα να κάνει π.χ έναν Αγιασμό; Σκέφτεστε τι θα παθαίνατε αν μπροστά στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης γονατίζατε ακούγοντας έναν Ορθόδοξο Ιερέα να διαβάζει την παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο;

Αν λοιπόν δεν μπορείτε ούτε να φανταστείτε , ούτε να σκεφτείτε πως αντιμετωπίζουν οι "καϋμένοι" μουσουλμάνοι τους Χριστιανούς στις χώρες τους δείτε το παρακάτω δημοσίευμα : ΤΟΥΡΚΙΑ: Υπό την απειλή μαχαιριού φανατικός μουσουλμάνος κρατούσε όμηρο χριστιανό στην Πόλη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, (Ανταπόκριση από Compass Direct News) - Σε μια πρωτοφανή έξαρση τουρκικού εθνικισμού, ένας νεαρός μουσουλμάνος άρπαξε έναν Τούρκο χριστιανό, του έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό, πήρε μία τούρκικη σημαία και του έσφιγγε με αυτήν τον λαιμό, απειλώντας ότι θα σφάξει τον "μισσιονάριο σκύλο" και όλα αυτά μέρα μεσημέρι μέσα σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης. 



Ο 24χρονος Yasin Karasu, 24, κρατούσε, με την απειλή μαχαιριού, όμηρο τον 35χρονο Ýsmail Aydýn, για περίπου μισή ώρα, την Δευτέρα 3 Αυγούστου, σε μια πολυσύχναστη συνοικία στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, μπροστά σε πλήθος περαστικών και την αστυνομία η οποία κατέφθασε αμέσως. "Εδώ είναι Τουρκία και δεν μπορείτε να μοιράζετε ευαγγέλια," φώναζε ο Karasu, σύμφωνα με την ημερήσια εφημερίδα Haberturk. "Αυτοί οι ‘άθεοι’ που δεν έχουν το αληθινό βιβλίο (εννοεί το Κοράνι) είναι μισσιονάριοι (ιεραπόστολοι)". .... Τον Φεβρουάριο του 2006 ένας Ιταλός καθολικός ιερέας δολοφονήθηκε στην Τραπεζούντα, ενώ ένα χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2007, ο Αρμένιος χριστιανός εκδότης Hrant Dink, δολοφονήθηκε (φωτο), στην Κωνσταντινούπολη από 17χρονο φανατικό εθνικιστή. Τρεις μήνες μετά τον Απρίλιο του 2007, στην Μαλάτεια της Τουρκίας, τρεις χριστιανοί, ο Γερμανός Τίλμαν Γκέσκε και οι Τούρκοι Νεκατί Αϊντίν και Ουγγούρ Γιουκζέλ, σφαχτήκανε και τεμαχιστήκανε από φανατικούς νεαρούς Τούρκους που χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο.

Παρίσταναν τους «συμπαθούντες» προς την χριστιανική πίστη και μόλις κέρδισαν την εμπιστοσύνη της μικρής χριστιανικής κοινότητας, έκλεισαν ραντεβού για να συζητήσουν «για τη πίστη» και εκεί κατέσφαξαν τους τρεις χριστιανούς με τρομερή λύσσα. Τον Δεκέμβριο του 2007, η αστυνομία τελευταία στιγμή συνέλαβε τον 22χρονο Τούρκο Murat Tabuk, την ώρα που επιχειρούσε να δολοφονήσει τον Τούρκο Ορθόδοξο ιερέα, πατέρα Ramazan Arkan, στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Αττάλειας. Τον Ιούλιο του 2006, ο Γάλλος Ρωμαιοκαθολικός ιερέας, π. Πιέρ Μπρουνισέν, δέχθηκε επίθεση και μαχαιρώθηκε στην Τουρκική πόλη Σαμσούν της Μαύρης Θάλασσας.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ο ιερέας επιχείρησε να προσηλυτίσει τοπικούς Μουσουλμάνους. Τον περασμένο μήνα ένας Γερμανός επιχειρηματίας, ο Γκρέγκαρ Κέρκελινκ, δολοφονήθηκε με μαχαίρι στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης και σε κεντρικό δρόμο, από τον 26χρονο Τούρκο Ιμπραχίμ Ακγιόλ. Προσέξτε τις σοκαριστική σκηνή από βίντεο κάμερας του δρόμου. Σε πολυσύχναστο δρόμο της Πόλης, έξαλλος ο Τούρκος επιτίθεται στον Γερμανό και ο κόσμος κοιτάζει και προσπερνάει αδιάφορος!!!....... Διάβάστε πλήρες άρθρο http://islamizationwatch.blogspot.com/2009/07/turkey-christian-stabbed-to-death.html. «Εκείνη τη μέρα ήθελα να σκοτώσω έναν χριστιανό. Γύριζα στις εκκλησίες. Είδα πρώτα αυτόν και τον σκότωσα», είπε στον Ανακριτή ο Ακγιόλ, όπως ανέφερε το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA.
πηγή "Κόκκινος Ουρανός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου