Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η μαριχουάνα θα λύσει το πρόβλημα της οικονομίας!!!

Η λύση για την αύξηση των εσόδων της αμερικανικής οικονομίας είναι πολύ απλή, σύμφωνα με τον George Soros: πρέπει να νομιμοποιηθεί η μαριχουάνα!!!

Με άρθρο του στη «Wall Street Journal» που τιτλοφορείται «Γιατί υποστηρίζω τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας» ο κ. George Soros επισημαίνει ότι «το αμερικανικό δημόσιο δαπανά δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για την επιβολή ενός ανεφάρμοστου νόμου».

«Η νομιμοποίηση και η φορολόγηση της μαριχουάνας θα οδηγούσαν ταυτοχρόνως σε εξοικονόμηση δισεκατομμυρίων δολαρίων για το Δημόσιο από το κόστος της επιβολής του νόμου και της φυλάκισης των εμπόρων, ενώ παράλληλα θα παρείχαν ετήσια έσοδα δισεκατομμυρίων δολαρίων», αναφέρει ο μεγαλοεπενδυτής κ. George Soros.

Επισημαίνει παράλληλα ότι αυτοί που ευνοούνται από το ισχύον καθεστώς απαγόρευσης της μαριχουάνας είναι «τα μεγάλα καρτέλ εγκλήματος από το Μεξικό και άλλες χώρες που κερδίζουν δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως από αυτό το παράνομο εμπόριο και τα οποία ταχύτατα θα έχαναν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα εάν η μαριχουάνα ήταν ένα νόμιμο εμπόρευμα».

«Όπως πολλοί γονείς και παππούδες, ανησυχώ και εγώ για το μπλέξιμο των νέων ανθρώπων με τη μαριχουάνα και άλλα ναρκωτικά», αναφέρει ο κ. Soros και καταλήγει: «Η καλύτερη λύση, ωστόσο, είναι η ειλικρινής και αποτελεσματική εκπαίδευση ως προς τα ναρκωτικά».



http://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου