Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Το μήνυμα της κάλπης βάζει βόμβες στο Κυριακάτικο τύπο

Το μήνυμα της κάλπης αλλά και επόμενες πολιτικές κινήσεις μαζί με την λαική οργή αποτυπώνεται σήμερα στον εκλογικό Κυριακάτικο Τύπο με ενδιαφέροντα θέματα. Αρχικά το 'Veto' έχει κεντρικό θέμα ότι "Τέλος στα διλλήματα και τις ψεύτικες υποσχέσεις-Εκρηκτικό μήνυμα απο τους πολίτες στέλνουν οι κάλπες". Αλλά και το θέμα για "Δύο κακουργήματα στο συρτάρι με εθνική ομοψυχία". 
Το 'Πρώτο Θέμα' αναφέρει ότι "Με εντολή της τρόικας αρχίζουν εκκαθαρίσεις-Διώχνουν το 10% των εργαζομένων με εθελουσία- Η αρχή θα γίνει απο τις 16 Νοεμβρίου απο τον ΟΣΕ και τις αστικές συγκοινωνίες-Και άλλο 10% θα πάρει μετάταξη στον Δημόσιο τομέα με μειωμένο μισθό..."

@Η 'Real News' αποτυπώνει στο κύριο θέμα της ότι "Μπορεί να το έθεσε στους πολίτες αλλά ο Γιώργος έχει δίλλημα-Δύο σχέδια για την βραδινή δηλωσή του έχει στην τσέπη ο Παπανδρέου-Ποιοί παράγοντες εκτός εκλογικού αποτελέσματος επηρεάζουν την απόφαση του Πρωθυπουργού". Το 'ΠΑΡΟΝ' τονίζει ότι "Ο κόσμος δεν θα πέσει στην παγίδα μπλόφα του Παπανδρέου-Θα σκάσουν βόμβες-Οι αλχημείες που ετοιμάζουν απόψε για την ερμηνεία των αποτελεσμάτων-Πιθανές αλλαγές στη Κυβέρνηση- Στις 5 μονάδες η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ λένε οι μυστικές δημοσκοπήσεις".

@Το 'Αρθρο' προσθέτει ότι "Το μνημόνιο, οι εκλογές και η χρεωκοπία-Ανατροπή σκηνικού-Σοβαρό το ενδεχόμενο σχηματσμού Οικουμενικής κυβέρνησης". Το 'Βήμα' συμπληρώνει ότι "Κάλπες τέστ για κόμματα και οικονομία- Φοβούνται εκπλήξεις και ξορκίζουν τις πρόωρες εκλογές-Κρίνουν το αποτέλεσμα αποχή και ψήφος διαμαρτυρίας". 

@Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' πολύ εύστοχα σχολιάζει ότι "Με τους πολίτες σε οριακό σημείο, κληρώνει σήμερα αν η κάλπη κληρώνει νέες κάλπες-Σε εκλογές να βρισκόμαστε-Τι μας περιμένει μετά το άνοιγμα της αποψινής κάλπης". Η 'Καθημερινή' αποτυπώνει ότι "Τι φοβάται ο Παπανδρέου και τι ανησυχεί τη τρόικα-Ανάγκη γενναίων αποφάσεων το 2011, ενώ κινδυνεύει να χαθεί η δυναμική των αλλαγών". 

@Ο Έλεύθερος Τύπος' υπογραμμίζει ότι "Μπορούμε και χωρίς ΔΝΤ- Ψηφίζω ΟΧΙ στο μνημόνιο-Μήνυμα Σαμαρά που αναφέρει Ναί στην ελπίδα- Οχι στον φόβο και τον εκβιασμό". Τέλος το 'Εθνος' καταλήγει ότι "Ο Γ. Παπανδρεου μιλά για όλα στην εφημερίδα-Δεν παίζουμε με τις τύχες της χώρας-Για ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται με την ΝΔ στο λόγο και τα επιχειρήματα...." 
  
http://www.greekmme.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου