Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Βόμβα Μέρκελ στον Γιώργο: Αν κάνεις εκλογές θα σε δώσω στα σκυλιά της "BILD"!

Mια ηλεκτρονική επιστολή -κόλαφο, έλαβε χθες το Μέγαρο Μαξίμου. 
Αποστολέας  το γραφείο της καγκελαρίας, με την ίδια την Μέρκελ να υπογράφει το περιεχόμενο.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η γερμανίδα καγκελάριος αφού ξέχεζε τους δικούς μας για τις πρόσφατες επιστολές-βόμβες, προειδοποιούσε τον Παπανδρέου πως αν πάει σε εθνικές εκλογές θα τον πετάξει στα σκυλιά της «BILD” και των υπολοίπων γερμανικών εφημερίδων.
Τι ακριβώς είναι αυτό που θα δώσει στους Γερμανούς δημοσιογράφους η Μέρκελ;
Μα φυσικά τα ντοκουμέντα για τις μίζες της SIEMENS, τα οποία είναι αρκετά για να εξαφανίσουν το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του από το χάρτη.
Η Άνγκελα  Μέρκελ, έχει στη διάθεσή της όλα τα αποδεικτικά στοιχεία (έγγραφα, λογαριασμούς, κλπ) που αποδεικνύουν ποια εγχώρια  πολιτικά λαμόγια τα πήραν από την γερμανική πολυεθνική.
Τα παρέδωσε ο Χριστοφοράκος στις Αρχές Ασφαλείας του γερμανικού κράτους για να μπορεί να απολαμβάνει ελεύθερος τα αγαπημένα του λουκάνικα.
-Little George, κάνε εκλογές και  θα  δεις τι σας περιμένει…, ήταν η φιλοσοφία της επιστολής Μέρκελ!
Ο Παπανδρέου με την ανοησία της διακαναλικής εκτόξευσε τα spreads στα ύψη για να σώσει τον Σγουρό, τον πορτοκαλάδα.
Ο Παπανδρέου ο οποίος με τις ανακολουθίες του, έγινε αναξιόπιστος συνομιλητής για τους Ρώσους  επιλέγοντας την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, σε μια συγκυρία που ο Ομπάμα βουλιάζει και δεκάρα δεν δίνει για να υποστηρίξει τους ακροβατισμούς του δικού μας.
Και οι Εβραίοι  με τη σειρά τους, διαπιστώνουν ότι ο Παπανδρέου είναι αναξιόπιστος. 
Πίστευαν ότι μετά την επίσκεψη Νετανιάρχου, είχαν μπει κάποια πράγματα στο τραπέζι.
Έλα όμως που ο επικίνδυνος spread-er Παπανδρέου, πάει γυρεύοντας για οικουμενική κυβέρνηση,  με την οποία κανείς ξένος ηγέτης δεν θα μπορεί να βρει άκρη μια και θα λαλούν πολλοί κοκόροι, όπως η Ντόρα, ο Καρατζαφέρης, ο Κουβέλης, και ο Χατζηπετρής.
Αυτά είναι τα πρόσφατα επιτεύγματα του Έλληνα πρωθυπουργού και του χαζοεπιτελείου του, οι οποίοι άγονται και φέρονται από τις περιστάσεις σαν παριανή ψαρόβαρκα στη καταιγίδα.
Ο Παπανδρέου ετοιμάζεται τώρα να μας πετάξει στη μάπα κι άλλο διάγγελμα, αυτή τη φορά το βράδι της Κυριακής στο Ζάππειο, που πηδιούνται τα ζευγαράκια των πακιστανών.
Διαγγέλματα αμόλαγε κάθε τόσο και ο μπούλης ο Καραμανλής, όταν είδε το κακό να πλησιάζει.
Η μακακία δεν έχει αντίπαλο...


http://www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου