Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Σήμερα δήλωσε ο Πρωθυπουργός, ότι "κανείς δεν έχει δικαίωμα να αιχμαλωτίζει αρχαία μνημεία". Εσείς κύριε Παπανδρέου έχετε δικαίωμα να αιχμαλωτίζετε ανθρώπους, που τους έχετε απλήρωτους 2 χρόνια, να αιχμαλωτίζετε εκατομμύρια Έλληνες με τα ψέματα που τους είπατε προεκλογικά για να τους πάρετε την ψήφο, να αιχμαλωτίζετε εργαζόμενους...
συνταξιούχους, νέους και μικρά παιδιά στην καταστροφή που τους οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια, με μόνο στόχο την ικανοποίηση των σχεδίων του ΔΝΤ, της παγκόσμιας διακυβέρνησης, των τραπεζιτών και άλλων διεθνών λαμόγιων ? Για ποιόν διασυρμό της χώρας στο εξωτερικό μιλάτε? Όταν εσείς διασύρατε την χώρα με τις πράξεις και τις δηλώσεις σας "ΚΥΒΕΡΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ". Όταν ξεπουλατε την χώρα στα διεθνή αρπακτικά. Θυμάστε την δήλωσή σας ως Υπουργός Εξωτερικών στην Αυστραλία "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΗ ΓΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ". Να σας θυμήσω κι' άλλα "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ", "ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ", "ΟΧΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ", "ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ" και άλλα πολλά. Τώρα έρχεστε να τα βάλετε με τους ανθρώπους που πεινάνε, γιατί εσείς και η προηγούμενη κυβέρνηση τους ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΤΕ στην μιζέρια με υποσχέσεις για να μαζέψετε ψήφους. Όλοι στην κυβέρνηση κάνετε εμπρηστικές δηλώσεις προκαλώντας τον κόσμο, αλλά να ξέρετε ότι δεν θα πάει μακρυα αυτό το παιχνίδι. Ο κόσμος θα ξεσηκωθεί και θα σας πάρει με τις πέτρες. Να και μιά δήλωσή σας που θα σας βγεί σωστή "ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ". Σταματήστε πλέον τον αποπροσανατολισμό και την μέθοδο του "διαίρει και βασίλευε". Γι' αυτό όλοι οι Έλληνες πρέπει να μείνουμε ενωμένοι εναντίον αυτής της πολιτικής. Να σταματήσουμε να παίζουμε το παιχνίδι σας, δηλ. Ιδιωτικοί εναντίον Δημοσίων υπαλλήλων, Εργαζόμενοι εναντίον Συμβασιούχων κλπ. Αυτό θέλετε να πετύχετε, να μαλώνουμε μεταξύ μας. Επίσης βάλτε , αν μπορείτε που δεν νομίζω, έναν φραγμό στον κύριο Πάγκαλο στις δηλώσεις του, "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" & "ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΙ" , ή διαφορετικά, αν δεν μπορείτε να του βάλετε φραγμό, βάλτε τον φυλακή, αφού παραδέχεται ότι συμετείχε κι' αυτός σ' αυτό το αλισβερίσι (φάγαμε - είμαστε). 

Επίσης θέλω να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Διατείνεστε ότι κάνετε περικοπές στις δαπάνες για να σώσετε την χώρα, μεχρι εδώ ας το δεχθούμε. Είχατε ένα Υπουργικό Συμβούλιο με 35 μέλη και το κόστος του ήταν 100 € (λέμε τώρα), γιατί τα μέλη τα κάνατε 48 και το κόστος τώρα είναι 140 € ?. Τι προσφέρουν όλοι αυτοί οι παραπάνω και σε τι εξυπηρετούν? π.χ. Η κυρία Γενηματά ή ο κύριος Ξυνίδης τι κάνουν ? έχουν αρμοδιότητες και καρέκλα να καθήσουν ? Προσφέρει κάτι η κυρία Γενηματά παραπάνω που δεν μπορούσε η Διαμαντοπούλου με τους 2 υφυπουργούς που είχε και έχει ?. Έτσι αντιλαμβάνεστε εσείς την οικονομία και την περικοπή των δαπανών. Αν αυτό θεωρείτε οικονομία, τότε σίγουρα μας οδηγείτε στην καταστροφή. Τι Πανεπιστήμιο τελειώσατε εσείς και σύμβουλοί σας? Μήπως όταν λέγατε "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ξεχάσατε να βάλετε μια λέξη "ΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ?.

Θα μπορούσα να σας γράψω αμέτρητες σελίδες, αλλά ξέρετε αυτό μου κάνει κακό στην υγεία μου, γιατί όσο αναφέρομαι σ' αυτά που κάνετε και δεν κάνετε, εκνευρίζομαι, χάνω την ψυχραιμία μου, χαλάω την ζαχαρένια μου, όπως έλεγε και η μητέρα μου.
Υπ' όψιν δεν είμαι συμβασιούχος, ούτε δημόσιος υπάλληλος. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου