Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Κυβέρνηση "ράβε ξήλωνε" - Αυτοδιαψεύδονται για τον ανασχηματισμό

Ο πρωθυπουργός, διαψεύδει την κυβέρνηση του...

Τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ.Πεταλωτής πριν απο μερικές ημέρες για να τον διαψεύσει με δηλώσεις του ο ίδιος ο Παπανδρέου που ώς φαίνεται βρίσκεται σε σύγχυση προκειμένου να διαχειριστεί επικοινωνιακά το θέμα του ανασχηματισμού...

Προσπαθούν να μη "κάψουν" το ήδη "καμένο χαρτί" του ανασχηματισμού σε μια προσπάθεια να το παρουσιάσουν ώς έκπληξη (!)

Αξιοπιστία αλα... μπουρνέζικα


Κυβερνούν την χώρα μεσα απο μια γενική θολούρα... με δήθεν διαρροές, επίσημες κι ανεπίσημες φημολογίες, "παπαγαλάκια" , διαψεύσεις κι αυτοδιαψεύσεις και πολλές παλινωδίες.

Πρώτα διαρρέουν δήθεν όλο το σχέδιο ανασχηματισμού και αναδόμησης του κυβερνητικού σχήματος, μετά το επιβεβαιώνει εμμέσως, πλην σαφώς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής και ξαφνικά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ζητεί "Να σταματήσει η συζήτηση περί ανασχηματισμού" κατά την συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου λέγοντας στους υπουργούς του «Θα ήθελα να παρακαλέσω να σταματήσουν είτε δημόσια είτε και σε ιδιωτικό επίπεδο όλες αυτές οι συζητήσεις περί ανασχηματισμού».

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε παραφιλολογία τα όσα κύκλοι του Μαξίμου διέρρευσαν (!) περί ανασχηματισμού λέγοντας «ένα εύκολο σπορ, που ενισχύει μόνιμα την εντύπωση, που είναι αποτέλεσμα μιας παλιάς αντίληψης στην ελληνική πολιτική ζωή, ότι κάθε ανασχηματισμός είναι και μια πανάκεια».

Στη συνέχεια βέβαια κάτι δεν του βγήκε καλα στο συμπλήρωμα «δεν υπάρχουν ανασχηματισμοί που είναι πανάκεια. Είναι πολιτική μας βούληση η συλλογική και καθημερινή μας δουλειά που είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας κάθε κυβέρνησης».

Άβυσσος το μυαλό του πρωθυπουργού....
Άντε τώρα βγάλε συμπέρασμα τι είπε ο άνθρωπος...

Πρακτικά προσπαθεί να μην προβληθεί το ήδη καμένο χαρτί του ανασχηματισμού, ενώ η συμπεριφορά του αποδεικνύει οτι ο ίδιος τελικά προσπαθεί να παρουσιάσει τον ανασχηματισμό ώς "πανάκεια" δηλαδή "αυτοθεραπεία" πιστεύοντας έτσι οτι καλλιεργεί ελπίδες στο λαό με μια υποτιθέμενη ανασυγκρότηση (έκπληξη) της κυβέρνησης.

Λες κι ο Ελληνικός λαός άλλο πρόβλημα δε είχε απο το ποιοί θα αλλάξουν την "κουτάλα" στο φαγοπότι της υπουργοποίησης...

Τελικά το πολιτικό σκηνικό της χώρας μοιάζει όλο και περισσότερο με την Ελληνική Show Biz.... Όσο περισσότερο παρακμάζει τόσο περισσότερες ίντριγκες στήνει για να αυτοδιαφημίζεται... μπας κι έτσι κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

http://tiresias-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου