Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Έκλεισαν τη Σχολή Αστυνομίας Ξάνθης και την έκαναν κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών!


Επικίνδυνη η κυβέρνηση Σαμαρά για την Θράκη, η οποία δημιουργεί πυρήνα ανωμαλίας και εθνικών κινδύνων, ενώ "βάφει" γκρίζα μία ολόκληρη γεωγραφική περιφέρεια της Ελλάδας


Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Αιφνιδιαστικό κλείσιμο για την Αστυνομική Σχολή της Ξάνθης, αφού η κυβέρνηση Σαμαρά, αποφάσισε πως είναι προτιμότερο για την Ξάνθη να έχει κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, παρά κάποια παραγωγική σχολή των Σωμάτων Ασφαλείας.

Είχαν περάσει δύο (2) ώρες από τα μεσάνυχτα, όταν παρατηρήθηκε αιφνιδιαστική κίνηση στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυνομίας στην Ξάνθη. Σε πολύ σύντομο χρόνο άδειασαν οι εγκαταστάσεις από υλικό που είναι σχετικό με την εκπαίδευση των Αστυνομικών και στη συνέχεια παραδόθηκαν τα κτίρια της Σχολής Αστυνομίας προκειμένου να φιλοξενήσουν 500 λαθρομετανάστες. Οι μετανάστες, μεταφέρθηκαν με λεωφορεία, τα οποία συνοδεύονταν από κλούβα των ΜΑΤ, και μπήκαν από την πίσω πόρτα στην Αστυνομική Σχολή, για να αποφύγουν το συγκεντρωμένο διαμαρτυρόμενο πλήθος στην είσοδο της Σχολής.

Έτσι αποφάσισε η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, έτσι έπραξε μέσα στη νύχτα και αναστάτωσε την τοπική κοινωνία, αφού πέρα από το ότι εγκαθιστά σημαντικό αριθμό (500) λαθρομεταναστών, πέρα από το ότι κρατικά κτίρια (πληρωμένα από τον Ελληνικό λαό) αλλάζουν χρήση χωρίς να ρωτηθεί η τοπική κοινωνία, θα υπάρξει και ένας αριθμός νέων ανέργων εξαιτίας αυτής της αλλαγής χρήσης των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Δεν θα ρωτήσουμε τους ιθύνοντες πόσο ασφαλής είναι για την τοπική κοινωνία της Ξάνθης η εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε κτίρια που είναι σε κατοικήσιμη περιοχή (π.χ. υγειονομικά, αφού δεν έχουν εξεταστεί κατά την λαθραία είσοδό τους στην Ελλάδα). Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε ποιος πολιτικός (και όχι κρατικός υπάλληλος) θα φέρει την ποινική ευθύνη σε περίπτωση που υπάρξουν ανωμαλίες στην ασφάλεια των πολιτών της περιοχής Ξάνθης ή σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα υγείας λόγω διασποράς μολυσματικών ασθενειών από τους λαθρομετανάστες. Και θέλουμε όνομα πολιτικού που θα τον σύρουμε άμεσα στην Δικαιοσύνη. Ο καιρός που κάποιοι έπαιρναν αποφάσεις ερήμην του λαού και ο λαός αντιμετώπιζε τα ό,ποια δυσάρεστα αποτελέσματα των κενών πολιτικών εγκεφάλων, τελείωσε ανεπιστρεπτί.

Καλούμε τον κ. Σαμαρά, ο οποίος σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και ο υπεύθυνος για τις ό,ποιες αποφάσεις παίρνονται, να μας δώσει άμεσα το όνομα του πολιτικού που θα είναι νομικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε έκτροπα συμβούν και ταράξουν την κοινωνία της Ξάνθης. Εάν ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της χώρας δεν ονομάσει τον υπεύθυνο, τότε θα θεωρείται ο ίδιος υπεύθυνος. Και αυτή του η ευθύνη δεν θα είναι πολιτική (δηλαδή χωρίς κανένα περιεχόμενο και χωρίς καμία ουσιαστική «ποινή»), αλλά καθαρά νομική.

Η Ξάνθη και η Θράκη δεν αντέχουν επιπρόσθετα προβλήματα. Ό,ποιος πολιτικός ανεγκέφαλος δεν μπορεί να κατανοήσει την βλάβη που μέχρι στιγμής έχει υποστεί αυτή η ακριτική περιοχή, λόγω των άκριτων πολιτικών αποφάσεων, ό,ποιος πολιτικός δεν μπορεί να διανοηθεί την ευαισθησία αλλά και τα προβλήματα που έχουν ήδη σωρευθεί είτε λόγω της εγκατάλειψης της Θράκης από την Αθήνα, είτε λόγω της δράσης του τουρκικού προξενείου (που χρησιμοποιεί το ισλάμ ως προμετωπίδα των ενεργειών του) που έχει ήδη δημιουργήσει πλείστα όσα προβλήματα στην Θράκη, ό,ποιος πολιτικός δεν είναι σε θέση να κατανοήσει τι ακριβώς σημαίνει να τοποθετείς ισλαμιστές σε μία περιοχή που απειλείται από το Ισλάμ, τότε αυτός – αυτοί οι πολιτικοί θα πρέπει να γνωρίσουν πως η Θράκη σπρώχνεται σε καθεστώς άτυπης συγκυριαρχίας με το τουρκικό προξενείο και απειλείται με την δημιουργία ενός νέου Κοσόβου (αλλά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά).

Η μετατροπή της σχολής Αστυνομίας Ξάνθης, σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, αποτελεί μία εγκληματική πράξη εις βάρος του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας της περιοχής και λειτουργεί ως τοποθέτηση ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού του οποίου η «κυριότητα» θα βρίσκεται στα χέρια ξένων δυνάμεων και υπηρεσιών. Όπως φαίνεται, ούτε το παράδειγμα της Λιβύης, ούτε το παράδειγμα της Συρίας έδωσαν μαθήματα πολιτικής σωφροσύνης στους κυβερνώντες την Ελλάδα και δη την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, η οποία εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα τρίτων χωρών, αλλά και ταυτόχρονα εξυπηρετεί τάσεις και δυνάμεις που επιθυμούν να επιβάλουν στην Θράκη (και όχι μόνο) ιδιαίτερα καθεστώτα.

Αλήθεια, ο Αντώνης Σαμαράς έχει κατανοήσει τι ακριβώς σημαίνει η πρόσθεση ισλαμιστών (αγνώστου ταυτότητας και πιθανής «εκπαίδευσης») στην περιοχή της Θράκης; Δεν μπορεί να «δει» πως δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα για την περιοχή; Μήπως θα πρέπει να κηρυχθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο (persona non grata) για την Θράκη, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και η υπόλοιπη λαθροκυβέρνηση; Μήπως οι κάτοικοι της Θράκης πρέπει να κατανοήσουν πως κάποιοι τους παραδίδουν βορά στις διαθέσεις ξένων και δη του Ισλάμ;

Τέλος, θα θυμίσουμε σε αυτούς τους ελληνόφωνους πολιτικούς, πως η Ελλάδα δεν είναι χώρος, είναι χώρα. Και η Θράκη ανήκει στην Ελλάδα. Εάν έχει αλλάξει κάτι, οφείλουν να το δηλώσουν επισήμως, αντί να υποσκάπτουν τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα της Θράκης.

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Τέλος, επειδή η "αλλαγή χρήσης κτιρίου" έγινε νύχτα, να θυμίσουμε τόσο στον κ. Σαμαρά όσο και στην θλιβερή παρέα του, πως "όποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί"... Εξ όσων γνωρίζουμε, ο κ. Σαμαράς έχει ένα τεράστιο σπίτι, με μία τεράστια αυλή. Να πάρει τους λαθρομετανάστες στο σπίτι του λοιπόν, αντί να τους "φορτώνει" στους υπόλοιπους Έλληνες.

Ανησυχία για αθρόα είσοδο μέσω Ελλάδας

Υπό τον φόβο της μαζικής εισόδου προσφύγων από τη Συρία μέσω Ελλάδας, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χ.-Π. Φρίντριχ πιέζει την Τουρκία να συμβάλει, ώστε σταματήσει η παράνομη μετανάστευση προς την ΕΕ.
Στην συνέντευξη με την εφημερίδα Rheinische Post ο Γερμανός υπουργός Eσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ υποστηρίζει ότι η ΕΕ προσπαθεί «με όλες τις δυνάμεις να κλείσει τις διόδους» στα ελληνοτουρκικά σύνορα προς την Ευρώπη, επειδή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτό είναι πάνω από τις δυνάμεις της Ελλάδας.

Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να συμβάλει όμως και η Άγκυρα βάζοντας την υπογραφή της στο ήδη έτοιμο σύμφωνο επαναπροώθησης των προσφύγων μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας.

Αυτό που δεν λέει ο κ. Φρίντριχ σε αυτήν την συνέντευξη είναι ότι η Άγκυρα έχει θέσει ως προϋπόθεση για να συναινέσει διευκολύνσεις στο θέμα της βίζας για Τούρκους πολίτες. Επ’ αυτού δεν υπάρχει προς στιγμή καμία ένδειξη ότι η ΕΕ θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει.

Αφορμή οι πρόσφυγες από τη Συρία

Μιλώντας με τη Deutsche Welle, πηγή του γερμανικού υπουργείου Eσωτερικών επιβεβαίωσε ότι άμεση αφορμή για τις δηλώσεις του κ. Φρίντριχ είναι το αυξανόμενο ρεύμα προσφύγων από τη Συρία και ο φόβος ότι οι πρόσφυγες δεν θα σταματήσουν στην Τουρκία αλλά ότι θα επιδιώξουν να έρθουν στην ΕΕ, ως συνήθως μέσω Ελλάδας.

Μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλούσε νέα ένταση στη συζήτηση που διεξάγεται σε επίπεδο υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, για κατανομή των προσφύγων σε όλα τα κράτη-μέλη και όχι την παραμονή τους στις χώρες μέσω των οποίων για πρώτη φορά εισήλθαν στην ΕΕ. Ενώ τα κράτη του Νότου επιδιώκουν ένα νέο κανονισμό, τα κράτη της δυτικής και της βορείου Ευρώπης επιμένουν στη διατήρηση των ρυθμίσεων του Δουβλίνου ΙΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου