Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Οι Αλβανοί Μουσουλμάνοι ξεκίνησαν στα Σκόπια ...Εφαρμογή σχεδίου του Ισλάμ

''Ακραία Χριστιανή'' χαρακτηρίζουν την Υπουργό Εσωτερικών Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα !
Χιλιάδες Αλβανοί καθοδηγούμενοι απο Μουλάδες και Χοτζάδες διαδηλώνουν αυτή την ώρα στο κέντρο των Σκοπίων για την επιχείρηση της αστυνομίας, την Πρωτομαγιά, και τις συλλήψεις υπόπτων σχετικά με τη δολοφονία πέντε Σέρβων στην περιοχή Σμίλκοβτσι, κοντά στα Σκόπια, στις 12 Απριλίου.

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία τους από τζαμί των Σκοπίων μετά την προσευχή της Παρασκευής και κατευθύνθηκαν στο κτίριο της κυβέρνησης, όπου επικράτησε ένταση, καθώς οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες, σπάζοντας παράθυρα του κτιρίου, ενώ τραυματίστηκαςν δεκάδες Αστυνομικοί

Οι διαδηλωτές δηλώνου ότι οι ισχυρισμοί της αστυνομίας, η οποία αποδίδει το έγκλημα του Σμίλκοβτσι σε ακραίους ισλαμιστές, είναι «κατασκευασμένοι» και δημιουργούνται από «αντι-μουσουλμανική και αντι-αλβανική προκατάληψη».

Στα πλακάτ, που κρατούσαν οι συμμετέχοντες στη διαδήλωση, αναγράφονταν συνθήματα, όπως «οι μουσουλμάνοι δεν είναι τρομοκράτες», ενώ υπήρχαν και περιπαιχτικές αναφορές για την υπουργό Εσωτερικών της χώρας Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, ότι είναι «ακραία χριστιανή».

Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στο Τέτοβο. Η αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα σχετικά με τη δολοφονία στο Σμίλκοβτσι, οι οποίοι, όπως ισχυρίζονται οι Αρχές, είναι ακραίοι ισλαμιστές και σκοπό είχαν την αποσταθεροποίηση των Σκοπίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου