Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Οργή για τις δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη


Οργή και αναπάντητα ερωτηματικά έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της μεγάλης ελληνίδας ερμηνεύτριας Νάνας Μούσχουρη που μέχρι χθες είχε δοξάσει την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Η κ. Μούσχουρη, η ερμηνεύτρια του μεγάλου Μάνου Χατζηδάκη, μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt», υποστήριξε πλήρως τη στάση της κ. Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα και δικαιολόγησε ακόμη και το εξώφυλλο του περιοδικού “Focus”, με την Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη στάση.

«Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται… Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Άγκελα Μέρκελ» δήλωσε η κ. Μούσχουρη, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχει αποκτήσει την ευρωπαϊκή κουλτούρα, αφού ζει και στην Ελβετία

Η ελληνίδα πρώην ευρωβουλευτής που αυτή την περίοδο δίνει συναυλίες, ξέρετε την τελευταία της καριέρας της κάθε φορά, στη Γερμανία δήλωσε επίσης ότι «όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες, κάτι που καταλαβαίνω και θεωρώ σωστό. Οι Γερμανοί κι εγώ έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση! Με τους Έλληνες είμαι κακιά, κυρίως με τους πολιτικούς. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ζούνε με ένα ψέμα σε μια ψεύτικη ευημερία… Η Ευρώπη έχει δίκιο να είναι εξοργισμένη…»

Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε και η απόσταση που θέλησε να κρατήσει από τον Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι. Απλά είχαν συνεργαστεί κάποια στιγμή…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου