Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σε ολική απαγόρευση των τόρνων προχωράει η Κυβέρνηση!


Στη σύλληψη, λέει, του 45χρονου τορναδόρου (!) από την Κρήτη που φέρεται να είναι ο συντάκτης του «e-mail της χρεοκοπίας» προτίθεται να προχωρήσει το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!
Όπως είναι γνωστό, το δήθεν «μεγάλο στέλεχος τράπεζας» βεβαίωνε στο emailότι την 25η Μαρτίου θα ήταν η ημερομηνία της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας!
Επειδή, λοιπόν, η περίπτωση αυτή φαίνεται να διαφέρει από τα εκατομμύριαspam emails που κατακλύζουν το ίντερνετ καθημερινά, έχουμε βάσιμες πληροφορίες (από μεγαλοστέλεχος της Κυβέρνησης) ότι σχεδιάζεται η απαγόρευση της χρήσης τόρνων όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε ν’ αποφευχθεί στο μέλλον το ενδεχόμενο να έρθει η φαεινή ιδέα σε άλλους επίδοξους τορναδόρους να σκαρφιστούν ανάλογα σενάρια χρεοκοπίας της χώρας, εν ώρα εργασίας.

Υ.Γ. Σε οποιονδήποτε έχει την ελάχιστη επαφή με το ίντερνετ, τέτοιου είδουςemails φθάνουν από παντού καθημερινά και με παρόμοια θέματα (λαμπρό παράδειγμα οι δραχμές που μέσα στον τελευταίο χρόνο έχουν τυπωθεί τουλάχιστον 10 φορές στο Νομισματοκοπείο...).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου