Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ... Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ... ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. 

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΦΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΟΥΝ. 

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

«Ποδαρικό» και στις επιθετικές πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά έκαναν την Τετάρτη οι τουρκικες Ένοπλες Δυνάμεις. Στις 15:26 της 5ης Ιανουαρίου 2011, σχηματισμός οκτώ οπλισμένων τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι. Οι υπερπτήσεις των τουρκικών F-16 -τα οποία εκτιμάται ότι εκτελούσαν παίγνιο εναέριου αποκλεισμού και εικονικού βομβαρδισμού του Αγαθονησίου- πέρασαν σε διάφορα ύψη από τα 8.500 μέχρι τα 24.500 πόδια πάνω από το νησί.

Οι σημερινές (της 5ης Ιανουαρίου) πτήσεις των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από το Αγαθονήσι σημειώνονται λιγότερο από δύο 24ωρα πριν την προγραμματισμένη μετάβαση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο Ερζερούμ της Τουρκίας και ενισχύουν την άποψη εκείνων που πιστεύουν ότι, πέρα από τα λόγια και τις χειρονιμίες καλής θέλησης, η τουρκική αναθεωρητική πολιτική παραμένει αμετάβλητη. Συνολικά την Τετάρτη, 14 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παραβίασαν δέκα φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο.



http://ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου