Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Στους άξιους πολιτικούς

Αρκετά κύριοι των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…Πρέπει να ντρέπεστε να βγαίνετε κάθε λίγο στα ΜΜΕ και να μας παραδίδετε μαθήματα για το πώς θα σωθεί η χώρα. Εσείς την καταντήσατε έτσι. Την φέρατε στο χείλος του γκρεμού, και τώρα ζητάτε και τα ρέστα από τον απλό λαό.

Αφού δεν τιμωρήσατε κανένα από αυτούς που μας έφεραν μέχρι εδώ, πώς μιλάτε για θυσίες?
Σας ακούμε να μιλάτε για το μνημόνιο, αλλά δεν μας είπατε το μνημόνιο δεν λέει τίποτε για περικοπές στους μισθούς των υπουργών των βουλευτών του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος και όλων εκείνων πού άδικα ροκανίζουν το ελληνικό χρήμα? Και λέω άδικα γιατί αυτοί όλοι έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση και όχι ο απλός λαός. Άρα γιατί να πληρώνονται? Με τη δική τους κυβέρνηση φτάσαμε ως εδώ. Και έχουν το θράσος να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να το παίζουν εθνοσωτήρες και ειδικοί…..ποιοί? αυτοί που είναι οι μόνοι ένοχοι.
Όσον αφορά και μερικούς παλικαράδες……κ. Πάγκαλο…και κάποιους άλλους, για να συμμαζευτούν λίγο με αυτά που λένε γιατί φαίνεται ποιος τα έφαγε τα λεφτά και μόνο με μια ματιά. Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι.
Και από πού θα διώξουν υπαλλήλους από το…μαγαζί του πατέρα τους? Το ιδανικό θα ήταν να φύγουν οι ίδιοι μπας και γλυτώσουν από την οργή του λαού που έρχεται.
Οι 300 στη βουλή γιατί πληρώνονται? Και στοιχίζουν και αρκετά…στο ελληνικό κράτος. Αφού αντί να μας λύσουν τα προβλήματα μας οδηγούν σε χειρότερες καταστάσεις..
Βόλεψαν μέχρι και τρίτης γενεάς τους συγγενείς τους και τώρα όποιος αντέξει…..
Λαέ ξύπνα και δείξε σε αυτούς που χρόνια σε δουλεύουν ποιος πραγματικά είσαι…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου