Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Η επίθεση στον Γιώργο και το παπούτσι...


Τελευταίες πληροφορίες, μας αναφέρουν πως το παπούτσι μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική με ελαφρές εκδορές, αλλά χαίρει άκρας υγείας. Αναμένεται σύντομα δήλωση του εκπροσώπου της κλινικής, ενώ ενημερώνεται και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά από προσωπική έκκληση του ίδιου του πρωθυπουργού, προκειμένου να προχωρήσει σε πρωθυπουργικό διάγγελμα. Να σημειωθεί πως ο κύριος Βούγιας (καθώς και η κυρία Αλ Σάλεχ) κατέθεσε ήδη πρόταση προς την κυβέρνηση, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για την δωρεά παπουτσοθήκης στο θύμα-παπούτσι.
Ομάδα υποδη(γ)ματικών πολιτών, σε συνεργασία με πολλές ΜΚΟ, ετοιμάζουν διαδήλωση στο Σύνταγμα καθώς και στις κεντρικές πλατείες όλων των πόλεων και χωριών της χώρας, σε ένδειξη συμπαράστασης προς το θύμα.
Κάποιοι, που βρίσκονται κοντά στο θύμα, μεταφέρουν ευχάριστα νέα. Το παπούτσι νιώθει πως χρησιμοποιήθηκε και θα καταθέσει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του, αλλά και κατά της προσωπικής φρουράς του Γιώργου Παπανδρέου, που δεν πρόλαβαν την κακομεταχείρισή του. "Η επίθεση είχε προλεχθεί", δηλώνει το παπούτσι, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε θύμα απαγωγής και πως ο ιδιοκτήτης του είναι Σομαλός που εγκατέλειψε την χώρα επειδή δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης. Εγκατέλειψε μάλιστα το παπούτσι του, σε ένδειξη δαμαρτυρίας (επειδή δεν είχε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του... σημειώνουμε πως όλες οι πέτρες έχουν εξαφανισθεί...!).
Νεότερες πληροφορίες θα υπάρξουν σε λίγο, αφού μεγάλη ομάδα του ιστολογίου ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα...

http://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου