Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Οι σύμβουλοι του Γιώργου και τα καπέλα της Πολιτικής στον Κυριακάτικο Τύπο

Το μνημόνιο με περικοπές και αυξήσεις αλλά και οι τραγικες στιγμές στις Ενοπλες Δυνάμεις καθώς ο Κυριακάτικος Τύπος δεν πρόλαβε και την είδηση για το χαμό του 2ου χειριστή, σκιαγραφούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα. 
Πιο αναλυτικά η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' βλέπει "Η Κυβέρνηση ψάχνει 9 εναλλακτικές λύσεις για να αναβάλει 9 σκληρά μέτρα-Μαγειρέματα στο Μνημόνιο-Στο τραπέζι ΦΠΑ, επιδόματά ανεργίας, εργασιακά, συντάξεις-Δώρο απο Ε.Ε. η λογιστική μείωση του δημόσιου χρεους". Το 'Βήμα' αποκαλύπτει ότι "Το 40΄% ήδη ψάχνει δουλειά στο εξωτερικό-Θέλουν να φύγουν επτά πτυχιούχοι στους δέκα-Ερευνα φωτια που αποκαλύπτει οτι οι Πολιτικοί δεν ακούν τα προβλήματά τους και επιμένουν...." 
@Το 'Εθνος' γράφει ότι "Προυπολογισμός απο μηδενική βάση για τα επόμενα χρόνια-Σχέδιο για περικοπές ακόμα 3 δις Ευρώ ως το 2011 στο Δημόσιο με μαχαίρι στις μεγάλες συντάξεις". Το 'Πρώτο Θέμα' προσθέτει ότι "Εκθέτουν τον Πρωθυπουργό οι επιογές στο Μαξίμου-Για δες σύμβουλο που βρήκαν στον Γιώργο-και υπερωρίες εκατομμυρίων ευρώ για τους ημετέρους στα γραφεία των υπουργών". 

@Το 'Veto' αποκαλύπτει ότι "Πανικός σε Μαξίμου και οικονομικό επιτελειο απο έκρηξη της ανεργίας και των spread-1.200.000 άνεργοι στο επόμενο εξάμηνο-Διεθνείς νταβατζήδες στην Αθήνα για συγχωνεύσεις τραπεζών". Η 'Real News' συμπληρώνει ότι "Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλά για τα σενάρια ανασχηματισμού-Καπέλο σε μένα; Πολύ δύσκολο-Τον Γιάννη Ραγκούση τον αγαπώ αλλά δεν πρόκειται να μου γίνει καπέλο-Σε 3 υπουργεία οι μεγάλες ευθύνες..."

@Το 'Αρθρο' υπογραμμίζει ότι "Εκαναν φτερά καταθέσεις ύψους 27 δις Ευρώ-Αδειάζουν οι τράπεζες-Δυσκολεύονται ακόμα να δανεισουν και να δανειστούν". Το 'Παρόν της Κυριακής' γράφει ότι "Το νέο μοντέλο που σχειδάζει ο Παπαδρέου μετά το φιάσκο-Κυβέρνηση γραφειοκρατών- Ενοποιούνται τα ταμεία Υγείας και Εργασίας-Με μαριονέτες υπουργούς αλλά και αυξήσεις στους συμβούλους που θα φτάσουν τους...500..."

Η 'Απογευματινή' εξηγεί ότι "Η τρόικα δρομολόγησε και τις εκλογές της Τοπικής αυτοδιοίκησης-Καλλικράτης με καπέλλο ΔΝΤ- Στον αριθμό συμβούλων των νέων Δήμων σε όλη την επικράτεια". Τέλος ο 'Αδέσμευτος Τύπος' καταλήγει ότι "Μετωπική κατά Αθεμπίγιο απο το Πολυτεχνείο για την τσιμεντοποίηση του Ελληνικού και τα σχέδια που προωθούνται". 
  
http://www.greekmme.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου