Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010

Οι σύμβουλοι του Γιώργου και τα καπέλα της Πολιτικής στον Κυριακάτικο Τύπο

Το μνημόνιο με περικοπές και αυξήσεις αλλά και οι τραγικες στιγμές στις Ενοπλες Δυνάμεις καθώς ο Κυριακάτικος Τύπος δεν πρόλαβε και την είδηση για το χαμό του 2ου χειριστή, σκιαγραφούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα. 
Πιο αναλυτικά η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' βλέπει "Η Κυβέρνηση ψάχνει 9 εναλλακτικές λύσεις για να αναβάλει 9 σκληρά μέτρα-Μαγειρέματα στο Μνημόνιο-Στο τραπέζι ΦΠΑ, επιδόματά ανεργίας, εργασιακά, συντάξεις-Δώρο απο Ε.Ε. η λογιστική μείωση του δημόσιου χρεους". Το 'Βήμα' αποκαλύπτει ότι "Το 40΄% ήδη ψάχνει δουλειά στο εξωτερικό-Θέλουν να φύγουν επτά πτυχιούχοι στους δέκα-Ερευνα φωτια που αποκαλύπτει οτι οι Πολιτικοί δεν ακούν τα προβλήματά τους και επιμένουν...." 
@Το 'Εθνος' γράφει ότι "Προυπολογισμός απο μηδενική βάση για τα επόμενα χρόνια-Σχέδιο για περικοπές ακόμα 3 δις Ευρώ ως το 2011 στο Δημόσιο με μαχαίρι στις μεγάλες συντάξεις". Το 'Πρώτο Θέμα' προσθέτει ότι "Εκθέτουν τον Πρωθυπουργό οι επιογές στο Μαξίμου-Για δες σύμβουλο που βρήκαν στον Γιώργο-και υπερωρίες εκατομμυρίων ευρώ για τους ημετέρους στα γραφεία των υπουργών". 

@Το 'Veto' αποκαλύπτει ότι "Πανικός σε Μαξίμου και οικονομικό επιτελειο απο έκρηξη της ανεργίας και των spread-1.200.000 άνεργοι στο επόμενο εξάμηνο-Διεθνείς νταβατζήδες στην Αθήνα για συγχωνεύσεις τραπεζών". Η 'Real News' συμπληρώνει ότι "Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλά για τα σενάρια ανασχηματισμού-Καπέλο σε μένα; Πολύ δύσκολο-Τον Γιάννη Ραγκούση τον αγαπώ αλλά δεν πρόκειται να μου γίνει καπέλο-Σε 3 υπουργεία οι μεγάλες ευθύνες..."

@Το 'Αρθρο' υπογραμμίζει ότι "Εκαναν φτερά καταθέσεις ύψους 27 δις Ευρώ-Αδειάζουν οι τράπεζες-Δυσκολεύονται ακόμα να δανεισουν και να δανειστούν". Το 'Παρόν της Κυριακής' γράφει ότι "Το νέο μοντέλο που σχειδάζει ο Παπαδρέου μετά το φιάσκο-Κυβέρνηση γραφειοκρατών- Ενοποιούνται τα ταμεία Υγείας και Εργασίας-Με μαριονέτες υπουργούς αλλά και αυξήσεις στους συμβούλους που θα φτάσουν τους...500..."

Η 'Απογευματινή' εξηγεί ότι "Η τρόικα δρομολόγησε και τις εκλογές της Τοπικής αυτοδιοίκησης-Καλλικράτης με καπέλλο ΔΝΤ- Στον αριθμό συμβούλων των νέων Δήμων σε όλη την επικράτεια". Τέλος ο 'Αδέσμευτος Τύπος' καταλήγει ότι "Μετωπική κατά Αθεμπίγιο απο το Πολυτεχνείο για την τσιμεντοποίηση του Ελληνικού και τα σχέδια που προωθούνται". 
  
http://www.greekmme.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου